O PODJETJU

CENIKI

INTERNET

SVETOVNI SPLET

KONTAKTI

NETSI

TRGOVINA ON-LINE

STORITVE
 

 
  Untitled Document

Racunalniška oprema

Internet dostopi

Gostovanja in domene

Omrežja

Kabelski internet

Najem vozil

 
 
 
 
HITRE POVEZAVE
 
 
 
  Untitled Document
 
   
 
TEKOČE NOVICE
 
 
 
  Untitled Document
Metaling
d.o.o.

Omrežje Netsi


MegaSplet.net


Kabelski internet

------------------
Kvalitetna računalniška oprema
*************
Najcenejši ponudniki domen in spletnega gostovanja
*************
Ponudniki dostopa do interneta (ISP)
*************
Izredno zmogljivi spletni strežniki
*************
ČAKAMO
NA VAŠ KLIC!
*************
KONTAKT:
080-1001
03/426-85-00
------------------
 
 
STATISTIKA
 
 
 
  Untitled Document  
   
     
     
     
     
     
 
SVETOVNI SPLET
 


 

 
Razvoj in trendi svetovnega spleta
V času od izdelave in objave prvih spletnih mest pa do danes je prišlo na področju predstavitve podjetij ter internetnega marketinga do neslutenih in zelo korenitih sprememb. Izkušnje uporabnikov in splošna uporabnost spletnih mest so bistveno presegle raven izpred nekaj let, vprašanja varnosti in funkcionalnosti pa so postala bolj kritična kot kadarkoli.

V zadnjem času gre predvsem za precejšnje spremembe navad in pričakovanj uporabnikov. Spletno mesto ni več statična računalniška stran, ampak dvosmerni komunikacijski medij ter prostor, kjer uporabnik lahko naroča in plačuje informacije ali storitve, interaktivno stičišče in je kot tak del celotne kulture okolja. Tu se lahko informiramo, učimo, rešujemo probleme, tržimo in poslujemo.

Občasno opažamo, da navdušenje nad internetom upade: strežniki velikih podjetij vsebinsko stagnirajo, prenekateri poslovnež se sprašuje, ali se splača vlagati v razvoj spletnih predstavitev, ki se zdijo včasih predrage glede na svoj učinek. Vzrok temu je predvsem pomanjkanje vsebine spletnih strani, ki dejansko niso ničesar ustvarjale: lastniki so samo postavili nekakšen portal in predstavili podjetje, pri tem pa se nihče ni spraševal, čemu naj strani sploh služijo, oziroma, ali je prodajna dejavnost, ki naj bi jo podpirale, sploh komercialno upravičena...

Naši trendi in mišljenje so usmerjeni predvsem v učinkovitost predstavitve nas in naših poslovnih partnerjev na spletu s spletno stranjo, ki jo izdelamo.
S ponudbo izdelave spletnih strani, pa omogočimo vsakemu posamezniku ali podjetju, da se učinkovito, poceni in v koraku s časom predstavi širšem svetu.
16.03.2005


Spletne rešitve
V našem podjetju se zavedamo, da so spletne strani najprej komunikacijsko orodje, s katerim podjetje nagovarja izbrane ciljne skupine uporabnikov, zato postopek razvoja spletne strani pričnemo z identifikacijo strategije podjetja ter ciljne skupine, kateri je namenjena; temu sledi analiza potreb potencialnih strank, kajti omogočiti jim moramo enostavno in učinkovito pot do želenih informacij.

Vsemu naštetemu sledi tehnična izvedba, ki je pri nas seveda tehnološko vrhunska, ker v današnjem svetu hude konkurence preprosto ni mogoče uspeti s počasno in nedovršeno opremo.
Ko je spletna stran postavljena, pa delo še zdaleč ni končano, saj je potrebna stalna analiza dostopov ter prilagajanje tako vsebine in ponudbe spletnih strani kot tudi navigacijskega modela, zato vam zagotavljamo stalno vzdrževanje vaše domene ter izdelavo statistike dostopov do vaših WWW strani.

Vsekakor se vedno držimo vsega navedenega ter sledimo spremembam in novostim, zato pričakujemo uspešne, za poslovno dejavnost podjetja dejansko koristne spletne strani.
16.03.2005


Internet in varnost
Varnost je v zadnjem času ena izmed največkrat omenjanih tem v računalništvu, predvsem zaradi številnih virusov, ki se širijo po internetu in omrežjih, pa tudi zaradi različnih vdorov v računalniške sisteme, kraje zaupnih informacij in dokumentov ter povzročanja škode.

Še pred nekaj leti so se računalniki z virusi okuževali večinoma s prenašanjem disket in s kopiranjem datotek v krajevnih omrežjih. Danes potekajo glavne poti za širjenje virusov po internetu, pri čemer so nekateri virusi le nadležni, drugi pa so lahko zelo nevarni, saj lahko uničijo podatke, programsko opremo in celo strojno opremo računalnika.
Kljub vedno večjemu številu varnostnih proizvodov smo uporabniki večinoma premalo obveščeni o nevarnostih. Zavedati se namreč moramo, da imajo avtorji škodljivih programov najrazličnejše motive in da lahko gre zgolj za nadležno potegavščino, lahko pa smo priča metodičnemu in temeljitemu iskanju slabosti sistema ter namenskemu okoriščanju z zaupnimi podatki uporabnika ali pa uničevanju le teh.

Več o varnosti in računalniških virusih!
16.03.2005


 
 
SPLETNA POŠTA
 
     
  WebMail :: Dobrodošli v Horde
Netsi.net

Dobrodošli v spletnem vmesniku za

PREGLED ELEKTRONSKE POŠTE

Uporabnik:
Geslo:
Strežnik:
 

Jezik:
 
 
     
 
POIŠČI DOMENO
 
     
 
 


.si

.com

.net

.org

.name

.info

.biz

     
 
SPLETNE NOVICE
 
 
 
  Untitled Document  
 
 
 
VIRUSI
 
 
 
  Untitled Document
 
 
 
 
 
 
 

Za ogled strani priporočamo resolucijo 1024X768 ali več in IE5+.